با توجه به روند صعودی بیت کوین در مدت زمان اخیر و البته ماجرای عرضه و تقاضایی که در این مورد نیز با روند رو به رشدی مواجه بودیم، شاخصهای بازار میگویند که حداقل قیمت بیت کوین میبایست ۵۵هزار دلار باشد. این شاخص که اکنون بسیاری از کارشناسان بر روی آن متفق القول شدهاند بر اساس شوک عرضه مورد تحلیل قرار گرفته است. منظور از شاخص یا معیار شوک عرضه است که به وضعیت افزایش پرفشار و سریع تقاضا، موجودی صرافیها را رو به اتمام میبرد. برخی از تحلیلگران بر این باورند که قیمت ۵۵ هزار دلاری بیت کوین محافظه کارانه است. همانند توئیتی که ویلی وو مشهور روز گذشته منتشر کرد و این ادعا را تایید کرد.
بیشتر بخوانید:
سرقت بیت کوین به ارزش ۱٫۵ میلیون دلار؛ مرد ونزوئلایی متواری شد!
قیمت بیت کوین به اوج خود در یک ماه اخیر رسید
هنوز بیت کوین نتوانسته سطح ۵۰هزار دلاری خود را با یک حمایت قاطع به تثبیت برساند، اما در سمت مقابل شاخصهای درون زنجیرهای، برای مدتی است که بسیار قویتر و رو به صعود هستند. در حال حاضر مدل ارزشگذاری بر اساس شوک عرضه، به مابقی شاخصهای درون زنجیرهای افزوده شده و قیمت بیت کوین در حدود ۵۵هزار دلار به عنوان یک برآورد محافظهکارانه، به میان آورده است. میتوان به زبان عامیانهتر گفت که شوک عرضه در محاسبات خود موجودی غیرقابل خرید را را به موجودی قابل خرید و واقعی بیت کوین در دسترس را محاسبه میکند. در اقدامی بسیار جالب ویلی وو تحلیلگر مشهور، از این شوک عرضه در راستای بهرهوری از یک ابزار خاص استفاده کرده تا پیش از سفارش توسط سرمایهگذاران، تصمیمات آنها را کشف نماید.
پیش از این تحلیلهای ویلی وو و شاخص شوک عرضه او در ارتباط با بیت کوین در چندین مقطع به اثبات رسیده بود و بسیاری از نگاهها را به تئوری وی دوخته بود. هرچند که هنوز هم بسیاری معتقدند شاخص شوک عرضه نمیتواند منطقی مناسب نسبت به نوسان یا تثبیت قیمت بیت کوین داشته باشد. در صورتی که قیمت بیت کوین طی هفتههای آتی به مرز ۵۵هزار دلار برسد میتوان گفت که منطق شوک عرضه و استدلال ویلی وو درست بوده است.