ارزهای دیجیتال بلافاصله پس از ورود به زندگی رومزۀ افراد در سرتاسر دنیا، عملا بدل به عضوی جدانشدنی از بازار سرمایهگذاری و خرید و فروش آنها شدند. در ابتدای ورود ارزهای دیجیتال به عرصۀ سرمایهگذاری و تکنولوژی، این کشورهای پیشرفته و صاحب تکنولوژی بودند که استقبال بسیار گرمی را از آن به عمل آوردند و سرمایهگذاری هرچند کوچک، اما گسترده را بر روی ارزهای دیجیتال ترتیب دادند تا در ادامه شاهد حضور پررنگ سایر کشورهای نه چندان توسعه یافته در حوزه ارزهای دیجیتال باشیم تا به نوعی خط مقدم کوینها از سوی پیشروان صنعت، برای سایر کشورهای دنبال کننده پاکسازی و امن شود.
بیشتر بخوانید:
بررسی روز؛ چرا کازماس در ماه گذشته ۱۸۰درصد رشد کرد؟
چین علیه بیت کوین و ارز دیجیتال به پا خواست؛ پکن در صف اول مبارزین
اکنون در بازۀ زمانی فعلی، اوضاع بسیار متفاوت از همهگیری و هیاهوهای اولیۀ میباشد. شاید باورکردنی نباشد اما امروز قارۀ آسیا در رتبۀ نخست دارندۀ ذخایر رمزارزها قرار دارد که در حوزۀ سرمایه گذاری نیز متوجه رشد شگفتانگیز ۴۰۰درصدی بوده تا رسماً این جایگاه به نام آسیاییها قبضه شود و همچنان شاهد رکوردشکنیهای تازه از سوی آنها باشیم؛ نکته جالبتر اینجاست که کشور ویتنام در این میان در رتبه نخست ایستاده و استفاده از ارزهای دیجیتال در این کشور آزاد و بلامانع است، تا جایی که بیش از ۴۰درصد مردم ویتنام از رمزارزها استفاده میکنند. پس از ویتنام به ترتیب کشور هند، اندونزی؛ مالزی و فیلیپین در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند.
در ادامۀ این تحلیل آماری باید گفت که بیت کوین در کشور هند علاقمندان بسیار زیادی را به خود جلب کرده و ۱۶ درصد افراد جامعه صاحب این ارز دیجیتال میباشند. پس از بیت کوین، ریپل با ۸ درصد و اتریوم با ۶ درصد، بیت کوین کش با ۶ درصد در مراتب بعدی محبوبترین ارزهای دیجیتال مردم هند قرار دارند. نکته کلیدی این ماجرا در این است که سرمایهگذاری ارزهای دیجیتال تنها در کمتر از یکسال از ۹۲۳ میلیون دلار به ۶۰۶ میلیارد دلار رسیده که اثبات کننده جهش ۴۰۰ درصدی سرمایهگذاری آسیاییها در این حوزه است. انتظار میرود به دلیل استقبال و محبوبیت بالای آسیاییها از بیت کوین، این ارز در سالهای پیشرو جهشهای بیشتری را تجربه کند.